PÅ FØRSTE RAD: Tina Hjalland har funnet sin plass på nye og miljøvennlige Vestsiden ungdomsskole.

Mandag inntok 326 elever splitter nye Vestsiden ungdomsskole, og aller først ut med få finne sin plass var Tina Hjalland.

12-åringen går i klassen som rektor Baard Olsen geleidet først inn i den nye innesko-skolen som er klassifisert som et miljøvennlig plusshus.  Deretter gikk turen videre til egne garderober og til klasserommet og pulten på første rad som var merket med hennes navn.

Forventningene og spenningen lyste ut av ansikten på elevene da de entret den nye skolen for første gang, og Tina Hjalland var en av de som ble imponert. 

– FINERE ENN JEG TRODDE
– Skolen er enda finere enn jeg hadde trodd, sier 12-åringen som gleder seg aller mest til å bli kjent med sin nye klasse.

En annen som var ekstra stolt og minst like spent var rektor Baard Olsen som også var rektor ved ”gamleskolen”. 

STOLT OG FORNØYD REKTOR
– Jeg har aldri vært så stolt som i dag. Skolen er bare helt kjempeflott og ligger så vakkert til her oppe på platået. Og så har vi fått så god plass med 4800 kvadratmeter å boltre oss på, sier rektor Olsen som også vil fremheve samarbeidet med entreprenørselskapet Skorve og byggherre Kongsberg Kommunale Eiendom.

– Vi har hatt et veldig tett og godt samarbeid, noe som vi ser resultatet av her i dag, sier rektor Baard Olsen ved Vestsiden ungdomsskole.

Se også innslag på NRK Østafjells; 

https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-oestafjells/201908/DKTE99081919/avspiller

FORNØYD GJENG: En stolt rektor Baard Olsen omkranset av fornøyde elever i skolens flotte og lyse aula.

FORNØYD GJENG: En stolt rektor Baard Olsen omkranset av fornøyde elever i skolens flotte og lyse aula.

MEDIEOPPMERKSOMHET:  Både NRK og Laagendalsposten var til stede da skolen åpnet dørene for elevene for aller første gang..

MEDIEOPPMERKSOMHET: Både NRK og Laagendalsposten var til stede da skolen åpnet dørene for elevene for aller første gang.

STOR DAG: Flagget var heist helt til topps på ny-skolen allerede grytidlig første skoledag.

STOR DAG: Flagget var heist helt til topps på ny-skolen allerede grytidlig første skoledag.

Kongsberg kommunale eiendom KF Postadresse: Postboks: 115, 3602 Kongsberg Besøksadresse: Krona, 6. etasje, Hasbergsvei 36, Kongsberg Telefon: 32 86 61 00